Topsneakers van Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Was laatst op zoek naar nieuwe sneakers maar had geen zin om weer een standaard paar witte sneakers te halen. Ik was echt op zoek naar iets hips, kleurrijks maar ook nog stijlvol. Na wat zoeken kwam ik terecht op Pauw.com waar ik wel vaker kleding besteld heb maar vooral nette kleding en dus geen sneakers. Wat bleek hebben ze daar gewoon prachtige sneakers en dus neusde ik er even rond en vond de Kimono sneakers welke ik gelijk besteld heb. Van de week ging de deurbel en jawel de sneakers! Zo mooi, ik trok ze natuurlijk gelijk aan om ze te testen. Geweldig gewoon, vanaf het begin zaten ze gelijk helemaal goed en nu een week verder ben ik er nog helemaal blij mee.

Het ontwerp is werkelijk prachtig, zo vernieuwend gebaseerd op de Sanzo Wada kimono’s. Zijn naam staat er ook op in prachtig goud! Echt helemaal top deze sneakers, super zacht, handgemaakt wat wil een mens nog meer. M’n vriend was er ook gelijk weg van hij vond ze zo mooi. Echt als je opzoek bent naar sneakers zijn deze van pauw.com een aanrader, Mercer staat natuurlijk wel bekent om top producten maar deze schoenen overtroffen al mijn verwachtingen. De binnenvoering is zelfs met leer en de zolen zijn zo zacht het is net alsof je sloffen aan hebt. Ik houd veel van sport en zo loop ik elke week een stuk hard hier in het park en dat heb ik dus ook met m’n Kimono’s gedaan. Geen moment spijt van gehad, echt een super schoen voor een sportieve en modieuze look waar je dus ook goed mee kan sporten.

Voor ik het vergeet trouwens ook een fijne bijkomstigheid ze vallen nogal ruim dus in plaats van mijn standaard maat 37 heb ik nu maatje 36 nooit vervelend zou ik zeggen.