Mannen pakken

Stijlvolle pakken van Pauw

Er wordt wel eens gezegd dat een pak de man maakt en dat is vrijwel ook altijd wel zo. Als mannen stijlvolle pakken dragen met een goede pasvorm, dan ziet de man er inderdaad veel verzorgder uit dan wanneer hij een pak draagt dat helemaal niet goed bij hem past of ook helemaal niet goed aansluit bij zijn lichaam. Daar is het bedrijf Pauw het ook helemaal mee eens. Dit bedrijf heeft als belangrijke regel dat een pak als een tweede huid moet zitten. Dit is niet voor niks, want een pak moet er niet alleen modieus en stijlvol uitzien, maar moet ook comfortabel zitten. Dit kan alleen wanneer er gebruik wordt gemaakt van goede en stevige materialen en wanneer de materialen ook goed aanvoelen op de huid. Pauw heeft met dit motto een enorme collectie aan prachtige kleding samengesteld van verschillende merken en is daardoor nu een echte koploper op het gebied van mode en fashion.

De uitgebreide collectie van Pauw

Pauw was in het allereerste begin nog niet eens zo heel bekend. Het was een website waar een kleine collectie aan kleding op werd verkocht. Maar dit veranderde wel toen het een bredere collectie aan kleding van verschillende merken begon te verkopen. De website heeft zich nu ontwikkeld als een van de grootste websites die er maar zij in Nederland. Door de kleding tegen voordelige prijzen te verkopen is het een website waar iedereen wel graag een bezoekje brengt. De website is zeer overzichtelijk en wordt constant up-to-date gehouden met de laatste kledingstukken van de verschillende merken. De website streeft ernaar om alle klanten tevreden te houden en gaat daarom voor transparantie op het gebied van bestellingen en de leveringen. Zo heb je met een eigen account altijd duidelijk inzichtelijk in wat je hebt besteld en wanneer je bestellingen geleverd zullen worden. Een van de belangrijkste eigenschappen van de website is de overzichtelijkheid en het gebruiksgemak. Waar je bij sommige websites wat langer op zoek bent naar bepaalde producten, kom je hier heel makkelijk uit bij de verschillende kledingstukken waar je op zoek naar bent en de bijbehorende prijzen.

Dit komt vooral omdat je op de website gebruik kunt maken van handig in te stellen filters. Deze filters bieden je de mogelijkheid om binnen de zeer uitgebreide collectie te zoeken op bepaalde kledingstukken of merken, maar ook binnen bepaalde prijsklassen en zelfs op kleuren. Door deze handige navigatieopties ben je sneller bij de producten waar je op zoek naar bent en kun je makkelijk en snel je gewenste aankopen doen.

Verschillende merken

De website Pauw is een website waar je terecht kunt voor allerlei soorten kleding van verschillende merken. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan merken zoals Kiton, Briono, Aspesi, Valstar en Slowear. Dit zijn allerlei grote namen die bij verschillende modebewuste mensen een belletje zal doen rinkelen. Naast deze webshop zijn er ook verschillende fysieke winkels waar je een bezoekje aan kunt brengen. De meeste winkels zitten in Amsterdam. Daarnaast zijn er ook speciale winkels die alleen voor vrouwen zijn. Dit zijn de Pauw Vrouwen winkels. Ga zeker eens op bezoek of bekijk de website of er ook iets leuks voor jou bijzit.

Mijn ervaring met Pauw

Ik ben niet iemand die graag naar een fysieke winkel toegaat om kleding te kopen. Het liefste kijk ik op het internet en bezoek ik verschillende kledingsites op zoek naar weer iets nieuws voor in mijn kast. Daarbij heb ik niet altijd een groot budget, dus ben ik echt van het zoeken naar aanbiedingen of sales. Door specifiek op zoek te gaan naar aanbiedingen, kwam ik ook uit bij de website Pauw.com. Ik had hier nog nooit eerder van gehoord, maar wel van de merken die op de website werden aangeboden. Het leek me wel wat om hier eens wat te bestellen. Ik had die maand wat meer te besteden en ik zag de verschillende merken voorbij komen. Er zaten kledingstukken bij die aardig prijzig waren en waarvoor ik normaal niet zou gaan. Maar van het merk 100 hands zag ik dat er wat aanbiedingen bij waren. Daar heb ik wat kledingstukken van gekocht. De levering was super en de manier van bestellen ook. Ik ben echt blij met Pauw en ik houd de website zeker in de gaten!