Brooklyn Knitted Sneakers

Bodybuilding schoenen

Inmiddels ben ik een vaste klant geworden bij Gorilla Wear. Ik hou gewoon zo ongelofelijk veel van het merk. Het is stoer en eigentijds. Just love it! Vorige week heb ik er schoenen besteld. Knalroze en helemaal mijn ding! Gewoontjes? Daar hoef je totaal niet bang voor te zijn bij Gorilla Wear.

Ik was aan het scrollen en scrollen. Totdat ik de juiste schoenen vond. Het zijn, om precies te zijn, roze schoenen. Met een soort van spikkels erop. (In de kleur wit). Het zijn moderne schoenen en dus ook echt van deze tijd. Ik heb er al veel complimenten door gekregen van mensen die ze echt leuk vinden.

Ik draag ze tijdens alle soorten sport die ik uitoefen. Maar vooral in de gym merk ik dat mensen naar mijn schoenen kijken. Of ze zeggen het ook. Ik denk dat ik, sinds dat ik het paar heb, al 4 keer naar de sportschool ben geweest, en elke keer is er wel wat over gezegd. Natuurlijk draag ik ze omdat ik zelf mooi vind, maar, kom op. Zeg nou zelf, het is altijd leuk om te horen dat anderen hem ook mooi vinden. Maarja… ze kunnen ze natuurlijk gewoon zelf halen.

Ik was bang dat de schoen ofwel te groot ofwel te klein zou uitvallen. Geen van beiden bleek waar te zijn (opluchting!). Je moet natuurlijk wel goed kijken naar de maat. Het zou zonde zijn om de verkeerde maat te dragen. Zelf heb ik maat 38,5. Dus ook voor mij is het altijd even zoeken.

Wat mijn zoektocht naar de juiste schoenen een stuk makkelijker maakte, was de site. De website is zo professioneel maar ook praktisch ingesteld, dat je in een paar klikken klaar bent! Wat vooral voor ongeduldige mensen (zoals ik) super fijn is, is dat je binnen een dag je bestelling binnen krijgt. Ik weet nog dat bij mijn eerste bestelling van Gorilla Wear ik mega verrast was over de service. Het was snel geleverd en mooi ingepakt. Zowel de binnenkant als de buitenkant stelden niet teleur. Aanrader!