Tanktops van Gorilla Wear

Tanktop

Laatst heb ik inkopen gedaan voor de sporten die ik uitoefen (en dat zijn er een hoop). Een van de spullen die ik heb gekocht is een tanktop in de kleur grijs/wit. Een prachtig exemplaar. Ik hou ervan om er stoer uit te zien. Natuurlijk hoef ik er niet als een macho uit te zien, maar het is fijn om het effect te krijgen dat ik wil. Een stoere, onafhankelijke vrouw. En deze top helpt daarbij! Ik voel me sterk en mooi.

De top is van goede kwaliteit en de prijs liegt er niet om. De meeste mensen denken dat mooi meteen betekent dat iets duur is, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. En dat bewijst deze tanktop maar weer. Ze zijn er in verschillende kleuren, maar ik heb gekozen voor grijs. Ik draag meestal zwart, wit en grijs dus was de keuze al snel gemaakt.

Wat ik super tof vind aan deze tanktop, is dat je er zelfs in het donker mee rond kan lopen. Voordat ik hem besteld had, stond er dat de top zelf “reflecterend” zou zijn. Nou eerst geloofde ik er helemaal niks van. Maar ik ben het toch maar even gaan nachecken, en het is geweldig! En super mooi ook. Een paar weken geleden was ik rond een uur of tien gaan hardlopen. Pikkedonker natuurlijk. Maar door de structuur en de reflecterende zijkanten, weerkaatste het waardoor tegenliggend verkeer me hartstikke goed kon zien. En dat maakt het sporten in het donker dus leuk, maar ook veilig. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet gezien wordt en/of een ongeluk krijgt.

Ik had altijd wel een probleem tijdens het sporten. Of het shirt stonk te snel, werd vies, vervaagde. Bij de tanktop van Gorillawear heb ik dat geen enkele keer gehad. En daar ben ik super blij mee. Ze leveren echt de kwaliteit waar je voor betaalt. (En je betaalt al zo weinig).

Conclusie: neem een kijkje op de website. Www.gorillawear.com. Er zit vast en zeker iets tussen naar jouw smaak.