Marni Accessoires; mijn favoriet

Marni

Deze artistieke ketting van Marni, vervaardigd uit hoogwaardig leer draagt een stijlvolle, bloem en is de ideale accessoire om een outfit af te maken. De lederen ketting is enkel verkrijgbaar in één maat, maar beschikt over een schuifmogelijkheid om deze in te korten of langer te maken; ideaal en aanpasbaar op iedere outfit. De metalen plaatjes aan het einde van de ketting zorgen ervoor dat de hanger niet van de ketting kan schuiven en geven de ketting een extra stijlvol en chique uiterlijk.

De eigen signatuur die op de collectie van Pauw wordt beloofd blijft gewaarborgd: excentriciteit is namelijk iets wat deze ketting kenmerkt. Deze opvallende bloem is namelijk in staat om elke outfit een extra touch te geven. Deze ketting staat dan ook echt voor het uitdragen en vieren van je stijl en je eigen individu zijn.

Dankzij de effen, ecru kleur van de bloem is deze ideaal te combineren met verschillende kledingstukken en allerlei outfits. De bloem is gemaakt van een zacht katoen en oogt in combinatie met de kleur dan ook kalm. De bloem is tevens te verkrijgen in een zachtroze evenals een zachtblauwe kleur.

Draag de ketting om een casual outfit een artistieke touch te geven, of als echte eyecatcher bij het dragen van een chique galajurk. De ketting heeft een elegante uitstraling en maakt daarom de stoerste outfit zelfs nog vrouwelijk. Het brengt een scala van mogelijkheden vanuit je kledingkast. Bij het openen van de verpakking komt het eerste geschitter je al tegemoet. De strass-stenen die zich bevinden boven de bloem geven de ketting namelijk een extra sparkle. Deze maken je outfit extra feestelijk en opvallend. Ook in de bloem zelf zijn deze schitterende steentjes terug te vinden; een extra detail, waar iedere bij alleen maar van kan dromen.