Ray Ban Zonnebrillen voor iedereen

Ik heb laatst een superleuke zonnebril gekocht, omdat ik mijn eigen zonnebril helaas kwijt ben geraakt. Over de vraag welke nieuwe zonnebril ik graag zou willen, hoefde ik niet lang na te denken. Ik heb Audrey Hepburn altijd een mijn stijlicoon gevonden en daarom wilde ik graag de zonnebril hebben die zij ook ophad in de film Breakfast At Tiffany’s. Het schijnt dat Hepburn hier het model Wayfarer van Ray-Ban in de film droeg. Bij Faciato.nl hadden ze deze in verschillende kleurtjes, dus dat was nogal moeilijk kiezen. Uiteindelijk heb ik voor een klassiek zwart montuur en donkere glazen gekozen, omdat dat het beste bij mijn gezicht en kledingstijl past denk ik.

De zonnebril kreeg ik al na twee dagen in huis en ik heb hem meteen op kunnen zetten, want het was die dag toevallig erg mooi weer. Ik ben erg blij dat ik voor dit klassieke model gekozen heb, want zo kan ik de zonnebril dragen bij verschillende outfits. Ik heb nogal een uiteenlopende kledingstijl en de Wayfarer staat erg leuk bij zowel chique als casual outfits. Ook blijft de bril goed op mijn neus zitten gelukkig! Hier maakte ik me nogal zorgen om, want je kunt de Wayfarer bij het neus-gedeelte niet verstellen (wat bij sommige andere brillen wel kan). Met mijn smalle neus kan dit soms nogal vervelend zijn. De bril glijdt dan zomaar van mijn gezicht af bij het fietsen of wanneer ik naar beneden kijk. Gelukkig ken ik dit probleem totaal niet bij de Wayfarer en heb ik hem laatst zelfs op een festival opgehad, waar ik flink heb rondgedanst. Verder is de Ray-Ban zonnebril van hele goede kwaliteit en voelt het erg luxe aan (beetje “zwaar” op de hand), waardoor je echt het gevoel hebt dat je een dure bril in je handen hebt. Al met al ben ik dus heel erg tevreden met mijn nieuwe Ray-Ban zonnebril van Faciato.nl. Ik zit er nu zelfs aan te denken om dezelfde zonnebril te bestellen met blauwe glazen!