Kraamcadeau met naam

Kraamcadeau met naam, zelf ontworpen!

Je kent het wel, of misschien ook niet. Maar vlak na de geboorte van jouw kindje leef je een beetje in een roes. Er gebeurt van alles. Het ene sla je op en het andere gaat soms aan je voorbij. Je wilt ervoor zorgen dat je alle eerste momentjes van jouw kindje vastlegt. Ik gebruik hier meestal mijn telefoon voor, deze heb ik altijd mee zodat ik altijd mijn kleine trots kan laten zien. Maar toch miste er iets. Mijn telefoon heb ik echt niet 24/7 aan en voor mijn neus liggen. Het liefst wil ik wel 24/7 het veel te lieve lachje van mijn kindje zien. Hier moest ik iets voor verzinnen. Gelukkig kwam ik daar geboortjeplaatje.nl tegen. Ik was meteen verkocht.

Helemaal zelf ontwerpen!

Ik kijk op geboorteplaatje.nl en ik verbeeld mij direct waar ik deze wil neerzetten. Ik zie het al helemaal voor mij. Wat vind ik het fijn dat je het zelf kunt ontwerpen. Zowel de foto als de tekst. Hierbij kies je ook je eigen lettertype zodat je bij je eigen stijl en smaak kunt blijven. Veel foto’s worden zo groot afgedrukt of met grote zware lijsten gemaakt. Dit is gelukkig totaal iets anders. Het is compact en luchtig en heel stijlvol. Het valt op maar het is gelukkig niet te veel aanwezig. Precies waar ik naar opzoek ben. Het glazen plaatje kun je op een eikenhouten voetje zetten. Dit is een optie, maar ik hoefde hier niet lang over te denken. Dit maakt het gewoon helemaal af en staat ook nog eens heel stijlvol.

Wachten duurt helemaal niet lang

Ik ben zo blij met het ontwerp. Ik kan eigenlijk niet wachten totdat ik op bestellen kan drukken. Gelukkig verloopt dit ook allemaal vlot via de website. Nu kan het lange wachten beginnen. Nou ja, lang? Gelukkig niet. Binnen 4-5 werkdagen kun je het pakketje thuis verwachten.
In deze dagen wordt jouw ontwerp in Nederland gemaakt. Dit vind ik eigenlijk wel zo fijn. Dan weet je ook dat het niet uit het verre oosten komt waar ze onder minder goede werkomstandigheden werken.

Uitpakken maar!

Als de deurbel gaat sprint ik naar de voordeur. Het moment dat ik geboorteplaatje.nl zie staan besef ik mij hoe snel het eigenlijk binnen is gekomen. Ik ben heel erg benieuwd en maak het pakket snel open. Ik kan niet anders dan stralen. Ik heb een glimlach van oor tot oor. Wat ziet dit er mooi uit zeg. Het is nog mooier dan dat ik had verwacht. Je kunt je wel een voorstelling maken maar als je het nu in je handen hebt zie je pas echt hoe mooi het is. Ik wist eigenlijk meteen op welke plek in de woonkamer ik hem zal neerzetten. Het staat perfect.

Het straalt pure kwaliteit uit

De kwaliteit van de foto is boven verwachting. Scherp, mooi van kleur en ook van een afstand goed zichtbaar. Het lettertype is strak en duidelijk en ook goed leesbaar. Wat ben ik blij dat ik het eikenhouten voetje erbij heb besteld. Dit staat echt heel stijlvol en de eikenkleur past echt goed bij ieder interieur. Glas oogt soms kil, maar in combinatie met het eigenhout staat hier een heel warm tafereel. Het staat er nu al een tijdje en ik geniet er iedere dag van. Geen grootste dingen aan de muur maar klein, subtiel maar toch echt een blikvanger. Ik heb er zelfs al één besteld als cadeau. Ik kan het jou ook zeker aanraden.