Fotograaf Zwolle

Fotograaf Zwolle

Op zoek naar een fotograaf

Twee jaar geleden heb ik mijn vriendin ten huwelijk gevraagd en inmiddels mag ik ze met veel plezier mijn vrouw noemen. Zoals velen weten, is het plannen van een huwelijk en een groot familiefeest geen sinecure. We hadden al snel een geschikte zaal gevonden en waren vooral nog op zoek naar een fotograaf in Zwolle. Het was voor ons heel belangrijk om een fotograaf in te huren die goed begrijpt hoe onze trouw zal verlopen en wat we precies verwachten van een fotoboek. Een vriend van ons sugereerde Bloomenshoots.nl van Margriet van Bruchem. Na het bekijken van haar portfolio hebben we meteen contact opgenomen.

Persoonlijke touch

We stuurden een mail naar Margriet en de volgende dag hadden we al enkele uitgebreide antwoorden in onze mailbox. Al snel maakten we een afspraak voor een persoonlijk gesprek en het klikte vrijwel meteen. Het is duidelijk dat business hier niet op de eerste plaats komt en Margriet vooral een persoonlijke touch wil geven aan de photoshoots, wat voor unieke plaatjes zorgt. We kozen uiteindelijk voor een uitgebreid pakket met fotoboek en enkele foto’s op groter formaat om in te kaderen.

Een prachtige dag

Toen onze trouwdag was aangebroken, kwam Margriet van Bloomenshoots.nl al erg vroeg naar ons huis om de make-up sessie van mijn verloofde te fotograferen. Ikzelf werd ook al meteen op de gevoelige plaat vastgelegd zodra ik mijn kostuum aan had. Ik ben van nature nogal onzeker over mezelf en mijn uiterlijk, maar Margriet wist me wel op mijn gemak te stellen. Ze maakt grapjes en doet ondertussen voorstellen over posities om aan te nemen, waardoor alles op gemoedelijke wijze verloopt. In de kerk en op het stadhuis cijferde ze zichzelf helemaal weg en liep ze stil in het rond om foto’s te nemen. Vooral de foto van onze eerste kus als getrouwd koppel is schitterend in beeld gebracht. Het is dan ook die foto die we hebben laten uitvergroten.

Geweldig resultaat

De dag was voorbij en Margriet heeft nog enige tijd genomen om de mooiste foto’s te selecteren en hier en daar wat bij te werken. Samen konden we vervolgens kiezen welke foto’s we in het trouwboek wilden en we konden daarbij ook kiezen tussen verschillende soorten boeken. Het eindresultaat is prachtig en mijn vrouw krijgt nog steeds tranen in haar ogen wanneer ze het boek openslaat. De keuze is voor ons dan ook erg vanzelfsprekend. Als we in de toekomst nog eens een fotograaf nodig hebben, kiezen we spontaan opnieuw voor Margriet van Bloomenshoots.nl.