Bungalow huren op de Veluwe

Bungalow huren

De Veluwe is een Gelders gebied dat voornamelijk bekend staat vanwege de bossen, heiden, vennen en beekjes. Deze omgeving is dan ook uitermate populair bij de natuurliefhebbers onder ons. Te midden van de natuur kun je even helemaal tot rust komen en de beslommeringen van alledag vergeten. Mensen die graag fietsen of wandelen, kunnen de omgeving verkennen door de vele fiets- en wandelpaden in dit gebied te volgen. Via Kastelenhof.nl kun je bungalows huren die centraal op de Veluwe gelegen zijn. Huisdieren zijn welkom en ook voor (kleine) kinderen is er genoeg te beleven, zodat een weekend of weekje weg voor het hele gezin aantrekkelijk is.

De bungalows

Alle bungalows die via Kastelenhof.nl worden aangeboden, zijn vrijstaand en omringd door groen. Zo heb je veel privacy en ben je écht even weg van alle drukte. Op het park Kastelenhof staan verschillende typen bungalows, namelijk 2-, 4-, 5-, 6- en 8-persoonsbungalows, zodat er voor elk gezelschap een geschikt huisje is. De gelijkvloerse woningen zijn alle voorzien van een moderne inrichting en beschikken over faciliteiten als een televisie, een combimagnetron, gratis wifi en een koffiezetapparaat. Het park is autovrij en daarmee ook een veilige plaats voor de kinderen om onbezorgd te kunnen spelen.

Wat is er te doen?

In de nabije omgeving van het Kastelenhof in Ermelo zijn vele attracties. Denk bijvoorbeeld aan het Dolfinarium in Harderwijk of aan de Julianatoren in Apeldoorn. Je kunt in de buurt van het park activiteiten doen als suppen, kanoën en golfen. Ook wanneer je het park liever niet verlaat, zijn er nog tal van mogelijkheden om een leuke dag te beleven. Zo kunnen de kinderen op een warme zomerdag in het op het park gelegen Spetterpark spetteren en spelen met water dat uit sproeiers komt. Als het weer wat minder gunstig is, dan kan er in het Binnenhof met blokken worden gebouwd en tafelvoetbal worden gespeeld. Ook is er een zandbak aanwezig waar de mooiste zandfiguren kunnen worden gemaakt. Met de verscheidenheid aan opties en activiteiten is er voor iedere leeftijd goed vermaak te vinden.