Golden Goose boots

Golden Goose

Laatst heb ik gave cowboylaarzen van het Italiaanse premium merk Golden Goose gekocht bij Pauw.com. Hoge bruin suède cowboylaarzen stonden namelijk al langer op mijn wishlist en toen ik deze zag, wist ik het meteen: die moet ik hebben! Ik heb al heel wat cowboylaarzen gezien en gepast, maar geen enkel paar stond me leuk totdat ik deze van Golden Goose voorbij zag komen. Ik heb zelf nogal lange benen en dus was ik op zoek naar lange cowboylaarzen. Ik vind dat lange laarzen mijn benen extra accentueren en dat doet Golden Goose zeker!

Een stoere look en lekker zacht suède

Ik heb voor het model “Wish Star” gekozen en de laarzen heten zo omdat er op de voor- en achterkant een stermotief te zien is. Ik vind zulke details echt supermooi en het maakt de cowboylaarzen net wat leuker en specialer dan andere laarzen. Het materiaal is lekker zacht suède, waardoor de laarzen stoer en modieus tegelijk zijn. Ik wist mijn maat alleen niet helemaal zeker, want ik zit vaak tussen twee maten in. Gelukkig werd ik daar goed in geadviseerd door Pauw.com en heb ik uiteindelijk de kleinere maat genomen. De reden hiervoor is dat suède altijd nog een beetje uit kan lopen, maar toen ik de laarzen binnenkreeg, pasten ze meteen perfect. Ze lopen echt heerlijk en het liefst ga ik er ook mee slapen. Ik heb de laarzen nu een aantal weken en ik heb ze echt bijna iedere dag aangehad! 

Ik draag de laarzen meestal met een skinny jeans en een blouse of trui. Nu het weer wat warmer begint te worden, kan ik niet wachten om de cowboylaarzen onder een rokje of jurkje aan te doen. Het model is zoals ik al eerder zei iets hoger dan de gemiddelde cowboylaars, waardoor mijn benen nóg langer lijken. Ik heb al van verschillende mensen complimenten gehad (ook van vreemden op straat). Ik ben dus enorm blij met mijn nieuwe Golden Goose laarsjes!