Voordelige hooibergen van superieure kwaliteit

Hooi langdurig en droog opslaan

Hooibergen

Niks is er mooier dan een boerderij of villa met een authentieke hooiberg. Hooibergen zijn bedoeld om hooi langdurig en droog in te kunnen opslaan. Maar daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Zowel boerenbedrijven als ook steeds meer particulieren kiezen steeds vaker voor het laten bouwen van een stijlvolle en ruime hooiberg om hun hooi in op te slaan. Dat is begrijpelijk, want een sterke en goed ontworpen hooiberg heeft best wat voordelen. Welke zijn dit?

De voordelen van een eigen houten hooiberg

Een eigen hooiberg laten bouwen door dé expert Richard Wigink uit Holten heeft de nodige voordelen. In de eerste plaats is een hooiberg praktisch handig voor boeren en ook voor particulieren die eigen dieren hebben. In droge periodes, als er weinig gras groeit, en tijdens de wintermaanden kan het hooi uit een hooiberg gebruikt worden om de dieren – paarden, koeien, geiten, et cetera – goed te blijven te voeden. Een tweede voordeel van een hooiberg van www.wigink.nl is dat je bij Wigink kunt rekenen op houten hooibergen van topkwaliteit die duurzaam gebouwd worden. Wie kiest voor een houten hooiberg, kiest voor materiaal dat duurzaam geproduceerd is uit hout met een FSC-keurmerk en dat jarenlang meegaat. Voordeel van hout is verder natuurlijk dat en houten hooiberg perfect past in een verder natuurlijke omgeving. Stilistisch ziet een hooiberg er heel fraai uit, ook als je als particulier een eigen kleien hooiberg laat bouwen bij jouw woning. Ten slotte, ook dat is een aantrekkelijk voordeel, heb je bij Wigink keuze uit diverse modellen en formaten hooibergen. Een hooiberg op maat laten maken is geen probleem. Of je nu een groot formaat hooiberg wilt laten bouwen voor jouw megaboerderij, of een kleine hooiberg om jouw paarden te voeden: jouw wens is Wiginks richtlijn. Bijna niets is hierbij te gek!

Meer informatie opvragen

Wil je mee weten over de prachtige houten hooibergen van Wigink in Holten? Bezoek dan nu de website www.wigink.nl voor meer informatie. Uiteraard kun je een vrijblijvende afspraak maken of een gratis offerte opvragen. Graag tot ziens!