Wildproeverij bedrijfsuitje

Smakelijk bedrijfsuitje? Wildproeverij!

Op zoek naar een wild, avontuurlijk en bovenal culinair bedrijfsuitje? Kijk dan eens op de website wildproeverij.nl. Hier is van alles te vinden over de mogelijkheden die geboden worden. Een bedrijfsuitje moet vooral onvergetelijk zijn. Als werknemers nog jaren praten over een bepaald uitje, dan heeft het indruk gemaakt. Een verhaal samen maken, door onvergetelijke dingen te beleven, is als lijm voor samenwerking. En het bevorderen van samenwerking is natuurlijk een belangrijke pijler binnen elk bedrijf. Op de website van wildproeverij.nl is er keuze genoeg voor het plannen van een dergelijk onvergetelijk uitje.

De activiteiten die gedaan kunnen worden, bevinden zich op de Veluwe. De Veluwe staat bekend om zijn prachtige natuur. Er leven verschillende dieren in het wild. Er zijn herten, wilde zwijnen en vele andere soorten te bewonderen. De activiteiten vinden vooral plaats in de buurt van Ermelo, Epe en Apeldoorn. De locatie zal afhangen van het gekozen arrangement. De exacte locatie wordt dan ook een week van tevoren bekend gemaakt aan de deelnemende personen.

Er worden exclusieve wildarrangementen aangeboden. Zodat op aanvraag exclusieve gezelschappen kunnen genieten van een wildarrangement. De wildarrangementen kunnen ook in overleg, aangepast worden aan de wensen van een bedrijf. Wildproeverij.nl heeft bijzonder veel ervaring in het begeleiden van vooral bedrijfsuitjes. In overleg is er veel mogelijk. De prijzen variëren van 99 euro tot 225 euro per persoon. Mogelijkheden tot overnachten zijn er in overvloed. Er zijn in de nabije omgeving verschillende hotels of een bed en breakfast te vinden.

Wildarrangementen.nl werkt samen met een aantal zeer gepassioneerde partners. Er wordt samen voor een fantastische belevenis gezorgd.
OFYR is een grote robuuste keuken die midden in het bos is neergezet. Het wordt gebruikt als kooktoestel om gezellig ’s avonds rondom te gaan zitten. Heerlijk samen tot rust komen bij een warm kooktoestel met een hapje en een drankje. Ook het Epe biercollectief is een van de partners van wildarrangementen.nl. Het bier wat door hen wordt gebrouwen past perfect bij de wildproeverij. Wijnkoperij Kroese uit Epe, zorgt voor wijnen die perfect passen bij de proeverij. De eigenaar koopt de wijnen zelf in. Op aanvraag komt de eigenaar vertellen over de verschillende karakters en oorsprong van de wijnen. Slagerij ter Weele zorgt voor het vlees. Het is de wildslager van Nederland. De heerlijke stukken wild, worden gebraden op de OFYR. De slager laat zien hoe een edelhert wordt uitgebeend volgens het echte slagers ambacht. Bij de arrangementen Masterclass Veluws wild en Wild bereiding hoort het beste wild restaurant van Nederland: ‘de Echoput’. ‘De Echoput’ staat in een prachtige omgeving. Het restaurant zorgt voor een onvergetelijk wild arrangement. De laatste partner is jij & mij momentmakers. Johan Lowin IJzerman en Marlies IJzerman zijn gastheer en gastvrouw gedurende het gehele arrangement. Zij zorgen voor een gevoel van thuiskomen en zorgen voor de organisatie van de vele uiteenlopende belevingen.

Er zijn verschillende standaard arrangementen te boeken. Het wildarrangement ‘Van bos tot bord’ is een veel gekozen arrangement. Tijdens de middag en avond worden alle geheimen van het Veluws wild prijsgegeven. De avond eindigt natuurlijk met een heerlijke wild maaltijd. Tickets zijn te reserveren. Voor exclusieve groepen zijn er afspraken te maken met de organisatie.

De Masterclass Veluws Wild en Wildbereiding is een arrangement waarbij allerlei weetjes over wildbereiding aan bod komen. Alle ins en outs zullen besproken worden. Er zal veel bereid en geproefd worden tijdens deze unieke masterclass. Meester kok, Theuss de kok, van het fantastische wild restaurant ‘De echoput’ vertelt alles over wildbereiding en deelt zijn brede kennis hierover. Verschillende diersoorten komen aan bod waaronder de gans, eend, fazant, patrijs, wild zwijn, hert en nog veel meer. Er wordt gesproken over verschillende bereidingswijzen. Zoals bakken en braden, maar ook het maken van paté en rillettes. Vooral kookliefhebbers zullen hun hart ophalen bij dit bijzondere wild arrangement.

Tot slot is er de OFYR workshop. Tijdens deze workshop wordt er van alles verteld over het wild op de Veluwe. Van flora tot fauna, alles komt aan bod. De OFYR workshop biedt de kans om te leren koken met een echt OFYR kooktoestel in de vrije natuur. Er wordt wild gebakken en gebraden. De fijne kneepjes worden geleerd en zullen voorgoed de kookgewoonte van de deelnemers veranderen. Na afloop van de workshop is het heerlijk toeven rondom de OFYR. Deze stoere wild workshop is inclusief hapjes en drankjes.

Wildproeverij.nl biedt een complete beleving. Voor iedereen wat anders. Het zal een onvergetelijke ervaring zijn, waarbij geen detail uit het oog wordt verloren. De mensen die ervaringen hebben met de arrangementen zijn stuk voor stuk super enthousiast. Het is dan ook een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden op kantoor en in het bedrijf.