In één keer geslaagd

Rijschool

Ik ben altijd al gek op auto’s geweest, dus vanaf mijn eerste bijbaantje ging ik sparen voor mijn rijbewijs. Toen ik het geld eindelijk bij elkaar had, ging ik rondvraag doen om te kijken welke goede rijscholen er in mijn omgeving (Eindhoven) waren. Zowel een collega als een aantal oud-klasgenootjes van mij noemden Rijschool Wildenberg, dus aarzelde ik niet en ging ik meteen kijken of ik een proefles kon inplannen.

Na de proefles wilde ik hier gelijk mijn rijbewijs halen!

De proefles kon al binnen twee weken gepland worden, dus dat vond ik erg fijn. Ik was wel een beetje zenuwachtig in het begin, maar algauw merkte ik dat de instructeur een hele aardige en geduldige man was die echt de tijd voor mij nam om alles uit te leggen. Verder was hij ook erg in mij geïnteresseerd en hebben we een superleuk gesprek in die proefles gehad. Na de proefles wist ik dus al eigenlijk meteen dat ik bij Rijschool Wildenberg mijn rijbewijs wilde gaan halen! In samenspraak met de instructeur hebben we besloten dat ik een lessenpakket van 14 lessen van 90 minuten ging nemen, omdat de proefles eigenlijk best wel goed ging. In dit pakket zitten ook alle benodigde examens en toetsen, dus daar hoefde ik me ook al geen zorgen om te maken.

De rijlessen vond ik allemaal zeer leerzaam en eigenlijk ook erg gezellig dankzij de leuke instructeur. Af en toe vond ik het wel moeilijk en spannend, maar dit kon ik gewoon aangeven en dan nam de instructeur altijd de tijd om me op mijn gemak te laten stellen. Uiteindelijk heb ik nog twee extra lessen buiten het lespakket erbij gekocht, omdat ik nog extra wilde oefenen met rijden op de snelweg en inparkeren. Mijn theorie-examen heb ik in een keer gehaald dankzij de gratis theoriecursus en theorie workshop die al in dat lespakket zaten. En gelukkig ben ik ook na een keer praktijkexamen geslaagd! Ik ben dus heel blij en supertrots op mezelf dat ik mijn rijbewijs gehaald heb en ik kan Rijschool Wildenberg zeker aanraden aan iedereen die in omgeving Eindhoven woont.