CBD producten van topkwaliteit

CBD producten

Ik ben al een tijdje groot fan van CBD olie, want ik heb echt het gevoel dat het helpt tegen allerlei soorten pijn zoals spierpijn, maar ook tegen slapeloosheid en stress. Ik wil echt niet meer zonder, dus ik heb laatst weer een voorraadje CBD olie besteld en aangezien ik ook wel weer zin had in hasj, had ik deze ook maar meteen in mijn digitale mandje gegooid. Ik bestel altijd bij CBDesia.nl, want ik vind de kwaliteit hier heel goed. Ook de verzending is erg snel en discreet. Ik kreeg mijn pakketje namelijk ook deze keer weer de volgende dag binnen in een blanco verzenddoos. Dit laatste is wel zo fijn, want ik woon in een appartementencomplex en ik was net te laat om mijn pakketje in ontvangst te nemen. Mijn lieve (én nieuwsgierige) buurvrouw had het pakketje voor me aangenomen, maar zij hoeft niet per se te weten dat ik CBD olie en hasj gebruik.

CBD olie: heel tevreden en van superkwaliteit zoals altijd!

Ik ben zoals gewoonlijk weer erg tevreden over de CBD olie van CBDesia.nl. Je kunt het voor meerdere dingen gebruiken. Ik gebruik het bijvoorbeeld als ik spierpijn heb na het sporten, want de pijn gaat dan sneller weg. Ook heb ik het weleens gebruikt toen ik een ontsteking in mijn gewrichten had en toen had ik ook het idee dat de CBD olie mijn pijnklachten verminderde. Verder merk ik ook dat ik er veel beter van kan slapen als ik een half uur voordat ik naar bed ga twee druppels CBD olie neem. Normaal was ik altijd een lichte slaper en werd ik wakker door het minste of geringste geluid, waardoor ik de volgende ochtend erg moe wakker werd. Sinds ik CBD neem, slaap ik veel beter door en word ik veel relaxter wakker en dat is natuurlijk erg fijn! Ik vind de kwaliteit van de olie trouwens ook heel goed. Sommige CBD oliën smaken namelijk een beetje bitter, maar deze van CBDesia smaakt juist wel lekker, een beetje nootachtig.

Afghaanse hasj: lekkere smaak en voor herhaling vatbaar!

Ik ben tenslotte ook heel blij dat ik de hasj van CBDesia.nl heb ontdekt. Ik rook deze puur in een stickie en het heeft een lekkere typische hasj-smaak. De hasj heeft bij mij een ontspannend effect en daarom rook ik het meestal ’s avonds of in het weekend. De kwaliteit is net zoals de CBD olie wederom erg goed. Ik krijg soms namelijk hoofdpijn als ik hasj rook van mindere kwaliteit, maar dat is bij deze hasj van CBDesia gelukkig dus niet het geval. Deze hasj is daarom wat mij betreft ook zeker voor herhaling vatbaar!