Camping in Apeldoorn? Helfterkamp!

Camping Apeldoorn

De Veluwe: mooier krijg je het niet in Nederland. Een uitgestrekt natuurgebied met een grote diversiteit aan flora en fauna. Ook vind je hier talloze mogelijkheden om van de natuurpracht te genieten. Buitensport, wandel -en fietsroutes en heerlijke plekken om tussendoor neer te strijken maken de Veluwe een aangename bestemming om -al dan niet met overnachting- te verblijven.

Temidden van deze toeristische trekpleister vind je een ANWB camping waar je je vanaf het eerste moment thuis zult voelen. De Helfterkamp (www.helfterkamp.nl) is gelegen bij het gemoedelijke plaatsje Vaassen, in het hart van de Veluwe. Hier ervaar je een ideale balans tussen rust en levendigheid. Door de kleinschalige opzet en de zorvuldig doordachte indeling van het terrein kun je genieten van je privacy en tegelijkertijd een gevoel van dorpse gastvrijheid ervaren.

De Helfterkamp is zo opgezet dat ieder type vakantievierder aan zijn trekken komt. Er zijn staanplaatsen voor (grote) tenten, vouwwagens en caravans, maar ook een basic plek op het trekkersveld is een prima optie. Kampeerders die graag genieten van wat meer comfort kunnen terecht in een ingerichte stacaravan of vakantiebungalow. Elke plek is gegarandeerd voorzien van de beste faciliteiten.

De Veluwe laat jong én oud genieten. Gezinnen en stellen, maar ook alleenstaanden en grote(re) groepen vermaken zich hier. Ook bij De Helfterkamp is rekening gehouden met die diversiteit aan doelgroepen. Speeltoestellen, verdeeld over het terrein, maar ook een uitgebreid animatieaanbod en een jeu de boulesbaan zijn slechts een greep uit de vele extra’s die de camping aanbiedt. Er worden regelmatig speciale evenementen georganiseerd waardoor de beleving van dit bijzondere natuurgebied nog sterker wordt ervaren. Wat bijvoorbeeld te denken van een roofvogelshow of een proeverij van lokale lekkernijen?

Met zoveel mogelijkheden lijkt het bijna onnodig om het campingterrein te verlaten. De omgeving van De Helfterkamp biedt echter zoveel meer, dat een bezoekje aan bijvoorbeeld Apeldoorn of één van de vele bezienswaardigheden meer dan de moeite waard is. Fijne vakantie!