Helemaal klaar voor de zomer met deze mooie chino broek van Jacob Cohen!

Jacob Cohen

Nu de zomer weer voor de deur staat, vond ik het ook weer tijd om mijn garderobe onder handen te nemen. Ik koop niet vaak nieuwe kleding dus de dingen die ik al in mijn kast heb hangen, zijn soms wel aan vervanging toe. Zo kwam ik er nu achter dat ik nog een beige chino broek nodig moest hebben, want mijn huidige chino broek had zijn beste tijd al gehad.

Als eerste kijken bij Jacob Cohen

Ik was al bekend met Jacob Cohen, omdat ik in het verleden al een jeans van dit merk gekocht had. Ik had deze spijkerbroek bijna elke week wel een keer aan en heb er echt jarenlang plezier van gehad. Daarom besloot ik om te kijken of ik een mooie chino van Jacob Cohen in een beige kleur kon vinden bij Pauw.com. Al snel viel mijn oog op de Bobby Academy Chino’s, die verkrijgbaar was in een aantal kleuren, waaronder ook beige. De pasvorm van deze chino is extra slim fit en dat vind ik persoonlijk het mooiste staan bij mezelf. Ik klikte deze broek dus meteen naar huis en kon niet wachten.

Twee dagen later kreeg ik de broek binnen en ik ging hem meteen passen om te kijken hoe hij zat. Nou kan ik je vertellen dat de broek me erg goed paste! Er zit een heel klein beetje stretch in de broek (volgens het etiketje zit er 3% elastaan in verwerkt), waardoor hij mooi om je lichaam valt. De broekspijpen sluiten netjes aan bij mijn benen, zonder dat het mijn benen afknelt. De kwaliteit en de afwerking van de broek is erg goed en ik verwacht dat ik deze chino nog jarenlang kan dragen, net zoals ik dat gedaan heb met de jeans van dit merk. Verder vind ik het design ook heel tijdloos, waardoor ik het makkelijk kan combineren met de rest van mijn kleding. Ik ben dus erg te spreken over de Bobby Academy Chino’s van Jacob Cohen en ik raad deze broek aan voor iedereen die op zoek is naar een mooie klassieke chino broek!